Los Ligy mistrů: Real Madrid se ve čtvrtfinále opět střetne s Chelsea, Bayern vyzve Manchester City

Obhájce trofeje pro vítěze Ligy mistrů Real Madrid narazí stejně jako v loňské sezoně ve čtvrtfinále soutěže na Chelsea. Rozhodl o tom los v Nyonu. Šlágr čtvrtfinále obstará souboj Manchesteru City a Bayernu Mnichov. Velkou šanci na finále dostaly italské týmy, které poslal los proti sobě.

Tento článek je více než rok starý.

Nyon (Švýcarsko) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rodrygo slaví třetí gól do sítě Barcelony

Slavící hráči Realu Madrid | Zdroj: Profimedia

Real Madrid si v loňském čtvrtfinále s Chelsea poradil, když ho v prodloužení odvety spasil gólem Karim Benzema. Španělé úvodní zápas na Stamford Bridge vyhráli 3:1 a na domácí půdě prohráli 2:3. Pokud postoupí i letos, narazí na jednoho z dvojice Bayern Mnichov/Manchester City.

Trenér Guardiola vedl Bayern v letech 2013 až 2016, poté odešel do Manchesteru. Španělský kouč bude čelit bavorskému celku poprvé po odchodu z Mnichova, naposledy se týmy střetly v roce 2014 ve skupině.

Los určil, že se na druhé straně vyřazovacího pavouka octly hned tři italské týmy. Pokud Inter Milán porazí portugalskou Benficu, utkal by se v semifinále s jedním z dvojice AC Milán a Neapol. Itálie by tak měl jistou účast ve finále, poprvé od roku 2017.

První čtvrtfinálové zápasy se odehrají 11. a 12. dubna, odvety jsou na programu 18. a 19. dubna.

bac Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme