Liga mistrů: Real si ve šlágru poradil s Interem. Liverpool, Mönchengladbach a Bayern ničili soupeře

Fotbalisté Realu Madrid si ve 3. kole základní skupiny Ligy mistrů připsali premiérovou výhru 3:2 nad Interem Milán. V dalších zápasech výsledkově zaujaly hlavně debakly Šachtaru Doněck od Mönchengladbach (0:6), Bergama od Liverpoolu (0:5) a Salcburku od Bayernu Mnichov (2:6).

Madrid (Aktualizováno: 0:07 4. 11. 2020) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Realu Madrid

Fotbalisté Realu Madrid | Zdroj: Reuters

Mönchengladbach v Kyjevě deklasoval Šachtar Doněck nelítostně 6:0. Hattrickem se blýskl útočník Alassane Pléa, který dal první tři branky v soutěži.

Rusko pouští koronaviru navzdory fanoušky na stadiony. Na fotbalovou Ligu mistrů přišlo 16 tisíc lidí

Číst článek

Hosté z Německa k výhře nakročili už během úvodní půlhodiny, kdy se dvakrát trefil Pléa a do vlastní branky zamířil Valerij Bondar. Povedený první poločas Borussie ve 44. minutě korunoval čtvrtým gólem Ramy Bensebaini.

V 65. minutě zvýšil kapitán Lars Stindl a v 78. minutě sedmadvacetiletý Francouz Pléa zkompletoval hattrick. Šachtar nenavázal na dobré výkony z úvodních dvou duelů skupiny, v nichž porazil 3:2 Real a remizoval 0:0 s Interem.

Atlético Madrid remizovalo 1:1 na hřišti Lokomotivu Moskva a ve skupině A udrželo druhé místo za Bayernem Mnichov.  Obě branky v ruské metropoli padly už v úvodním dějství.

Na vedoucí gól hostujícího Josého Giméneze odpověděl Anton Mirančuk proměněnou penaltou. Španělské mužstvo mělo ve druhé půli velký tlak, ale Lokomotiv podržel brankář Guilherme, kterému také pomohlo břevno.

3. kolo základních skupin fotbalové Ligy mistrů:

Lokomotiv Moskva - Atlético Madrid 1:1 (1:1)

Salcburk - Bayern Mnichov 2:6 (1:2)

Šachtar Doněck - Mönchengladbach 0:6 (0:4)

Real Madrid - Inter Milán 3:2 (2:1)

Manchester City - Olympiakos Pireus 3:0 (1:0)

FC Porto - Olympique Marseille 3:0 (2:0)

Midtjylland - Ajax Amsterodam 1:2 (1:2)

Bergamo - Liverpool 0:5 (0:2)

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme