Neexistuje šílenec, který by ho nechtěl, říká Conte. Trenér Interu však zájem o Messiho popírá

Trenér fotbalistů Interu Milán Antonio Conte důrazně popřel spekulace italských médií, že má jeho klub zájem přivést jednoho z nejlepších fotbalistů světa Lionela Messiho z Barcelony.

Tento článek je více než rok starý.

Milán Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Antonio Conte

Antonio Conte | Foto: David W Cerny | Zdroj: Reuters

„Pro Inter to nepřichází v úvahu z řady důvodů. Na světě asi neexistuje šílenec, který by Messiho nechtěl, ale k nám rozhodně blízko nemá, ani k tomu, co chceme vybudovat,“ řekl Conte po sobotní ligové výhře 3:0 nad Janovem.

‚Naše vztahy jsou dobré.‘ Trenér Barcelony Setién a Messi si vyříkali vzájemné nejasnosti

Číst článek

Zálusk na Messiho odmítl i šéf Interu Giuseppe Marotta. „Leo není naším cílem a myslím, že nechce z Barcelony odejít,“ uvedl.

Možný odchod?

Šestinásobný držitel Zlatého míč má v Barceloně smlouvu ještě na rok, ale v závěru této sezony byl rozladěný z výkonů katalánského týmu, což vyvolalo dohady o jeho možném odchodu. Třiatřicetiletý argentinský kanonýr strávil na Camp Nou celou dosavadní kariéru.

Messi v letošní sezoně přepsal historické statistiky španělské ligy. Již posedmé získal kanonýr Barcelony po závěrečném kole korunu pro krále střelců, což se předtím nikomu nepodařilo. Pořadí navíc jako teprve druhý hráč v dějinách La Ligy vyhrál počtvrté za sebou a stanovil také rekord v počtu asistencí v jedné sezoně.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme