Lukáš Vácha prodloužil ve Spartě smlouvu do roku 2018. Do konce podzimu bude hostovat v Liberci

Záložník Lukáš Vácha prodloužil ve Spartě smlouvu do roku 2018 a zbytek podzimní části sezóny odehraje na hostování ve Slovanu Liberec. Klub to uvedl na svých webových stránkách s tím, že chce ukončit sérii zavádějících informací, které se v poslední době objevily.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sparťan Lukáš Vácha

Sparťan Lukáš Vácha | Zdroj: ČTK

„Musím jednoznačně odmítnout prezentaci, že by kdokoli Lukáše ze Sparty vyhazoval," uvedl v prohlášení na webu AC Sparta Praha generální manažer týmu Adam Kotalík.

Spekulace o Váchovi se vyrojily po nepovedeném zápase Sparty s Brnem, kdy pražský tým prohrál 2:0. Po něm trenér Andrea Stramaccioni začal mluvit o zúžení kádru.

Záložník do Sparty přišel právě z Liberce v roce 2013 a byl jednou z velkých opor. Zastával i funkci kapitána.

Vácha byl v posledních letech velmi často zraněný a naposledy se potýkal s problémy s kolenem. Vzhledem k tomu byl pouze v širším kádru Letenských a tak se dohodl s klubem na hostování v Liberci.

„Věřím, že pravidelná herní praxe, kterou bych teď zřejmě ve Spartě neměl, mi pomůže, a budu nadále součástí Sparty,“ řekl webu Pražanů samotný Lukáš Vácha.

bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme