Sparťanská ikona zůstává na Letné. Záložník Vácha prodloužil smlouvu a dál povede rezervu

Záložník Lukáš Vácha bude minimálně další sezonu hrát na Letné. Sparťanská ikona posledních let, která však vinou častých zranění nemohla naplno prosadit svůj potenciál v A-týmu, podepsala s pražským velkoklubem smlouvu na další rok a nadále tak bude působit jako kapitán rezervy.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lukáš Vácha

Lukáš Vácha | Zdroj: Profimedia

Jedenatřicetiletý Vácha patřil ke stavebním kamenům Sparty a v minulosti oblékal i kapitánskou pásku A-týmu. Oblíbený byl hlavně u fanoušků, kteří si vážili jeho nasazení. V lize nastoupil Vácha naposledy předloni.

Sparťan Vácha o nové roli v béčku: Zůstat bylo nejlepší řešení, v klubu bych rád pracoval i po kariéře

Číst článek

V minulé sezoně se sparťanskou rezervou bojoval ve třetí nejvyšší soutěži ČFL o postup, ale ročník se po 16. kole kvůli pandemii koronaviru nedohrál.

„Trénujeme nyní tak, aby hráči byli připraveni případně doplnit áčko. Vazba je pořád stejná a velmi dobrá. Připravujeme se po dobu, kdy bude hrát A-tým, a potom uvidíme, jak se naplánuje naše příprava,“ komentuje Vácha své působení u rezervy

Hrdý na svůj dres

„Vážím si každého dne, kdy můžu být ve Spartě. Jsou to moc příjemné pocity. Jsem hrdý a pyšný, že jsem mohl znovu podepsat smlouvu ve Spartě. Vždycky jsem říkal, že jsem hrdý, že mohu nosit sparťanský dres, a těší mě, že prodlužuju smlouvu ve Spartě. Je to vizitka mojí práce a já si toho strašně moc vážím,“ prohlásil po podpisu nové smlouvy.

Do Sparty přišel v lednu 2013 jako mistr ligy se Slovanem Liberec. Hned v následujícím ročníku slavil titul také na Letné a k tomu pozvedl i domácí pohár.

🖊️ SMLOUVA | Lukáš Vácha bude i nadále oblékat rudý dres! Jednatřicetiletý kapitán B-týmu podepsal novou smlouvu a v klubu bude působit také v dalším ročníku.

💬 „Vážím si každého dne, kdy můžu být ve Spartě,“ řekl Vašon po podpisu kontraktu.

➡️ bit.ly/2XSPG2d

11:00 – 10. 06. 2020

5 202

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme