VIDEO: Vlastní gól z útočné poloviny. Manchester City přesto dokázal zápas otočit

Zápas anglické ženské nejvyšší soutěže v Birminghamu začal pro fotbalistky Manchesteru City nešťastně. Obránkyně Abbie McManusová si dala vlastní gól z útočné poloviny, Citizens ale dokázaly zápas otočit.

Tento článek je více než rok starý.

Birmingham Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

V Birminghamu běžela teprve osmá minuta zápasu. Hráčky Manchesteru City sice byly rozestavené na domácí polovině, jenže obránkyně Abbie McManusová se nedaleko půlicí čáry dostala pod tlak. Situaci chtěla řešit „malou domů“ jenže dalekonosný centr zpět odskočil a přes vybíhající brankářku Ellie Roebuckovou přeletěl do sítě.

VIDEO: Gól roku? Prodavačka z Tesca zazářila volejem z poloviny hřiště

Číst článek

„Když chcete venku vyhrávat, nesmíte rozdávat takové dárky. Musíme se vyvarovat hloupých chyb,“ zlobil se po zápase kouč žen Citizens Nick Cushing. Na sociálních sítích ale video gólu vyvolalo především pobavení. Vlastní gól z útočné poloviny se totiž jen tak nevidí.

Hráčky City na začátku druhého poločasu prohrávaly dokonce o dva góly, pak se ale probraly a třemi góly zápas otočily. I proto mohla Abbie McManusová na twitteru nazvat svou trefu v nadsázce „gólem roku“.

„Díky spoluhráčkám, že ukázaly velký charakter a získaly jsme důležité tři body,“ napsala. Spoluhráčka z anglické reprezentace a nyní hráčka Barcelony Toni Dugganová si neodpustila poznámku, že má McManusová víc gólů než ona.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme