Fotbalisty Mladé Boleslavi posílil bývalý kapitán reprezentace, do Čech se vrátil obránce Suchý

Zhruba před třemi týdny se s fotbalisty Mladé Boleslavi začal připravovat i bývalý reprezentant Marek Suchý. V pondělí středočeský klub oficiálně potvrdil, že třiatřicetiletý obránce podepsal s týmem smlouvu jako volný hráč do roku 2023. Někdejší kapitán národního týmu se do české ligy vrací po necelých 12 letech.

Tento článek je více než rok starý.

Mladá Boleslav Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Suchému vypršela smlouva v německém Augsburgu a v Mladé Boleslavi bude znovu působit pod vedením trenéra Karla Jarolíma, se kterým společně vybojovali dva ligové tituly ve Slavii a spolupracovali spolu i v reprezentaci.

Zkušený fotbalový obránce Suchý se vrací do Čech, zapojil se do přípravy s Mladou Boleslaví

Číst článek

Zkušený stoper nastoupil za národní tým ke 44 zápasům, v nichž jednou skóroval. Naposledy za český celek hrál předloni v září. V domácí lize má na kontě 109 utkání a jeden gól.

„Jsem rád kvůli sobě i rodině, že se vracím do české ligy po dlouhých fotbalových letech v zahraničí a budu se snažit naplnit očekávání Mladé Boleslavi. Věřím, že spolupráce s trenérem Jarolímem bude fungovat. Pro příští ligový ročník budeme mít tým opravdu silný a už nyní je vidět, že se skládá dobrá parta,“ uvedl Suchý.

„Jsem velmi rád za další velkou osobnost v Mladé Boleslavi. Marek je zárukou velkého profesionála, který se vrací do české ligy po velmi úspěšných zahraničních angažmá. Jsem si jistý, že výraznou měrou pomůže týmu na hřišti i v kabině,“ prohlásil prezident klubu Josef Dufek.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme