Vydra se v lize trefil po roce a půl. Gólem na 2:1 rozhodl o výhře Burnley v Southamptonu

Český fotbalista Matěj Vydra rozhodl svou premiérovou brankou v sezoně o vítězství Burnley 2:1 na hřišti Southamptonu. Sedmadvacetiletý útočník skóroval v anglické lize poprvé od 22. září 2018, kdy se trefil proti Bournemouthu.

Video Southampton Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Matěj Vydra na archivním snímku

Matěj Vydra na archivním snímku | Zdroj: Reuters

Vydra vystřídal v 22. minutě za stavu 1:1 zraněného nejlepšího střelce týmu Chrise Wooda. Po hodině hry si český útočník zpracoval na hranici vápna dlouhý míč, druhým dotykem se zbavil obránce a následně ze záklonu napálil míč levačkou nechytatelně k tyči.

Bývalý hráč Udine, Watfordu nebo Derby County odehrál v aktuální sezoně poprvé více než poločas. Šanci dostal i kvůli zranění dalšího útočníka Ashleyho Barnese, který se neobjevil ani v nominaci.

Southamptonu nepomohla k bodům ani 15. trefa Dannyho Ingse, který se osamostatnil na třetím místě tabulky střelců. „Saints“ potvrdili, že jsou v domácích utkáních nejhorším týmem ligy. Ve 13 duelech inkasovali na stadionu St. Mary's 30 gólů, což je nejhorší bilance v nejvyšší anglické soutěži za posledních 56 let.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme