Messi se ožení v kasinu. Pozval celou Barcelonu a pro fanoušky je připravena velkoplošná obrazovka

Před týdnem oslavil třicetiny a v pátek čeká Lionela Messiho ještě radostnější den. Ve svém rodném Rosariu se argentinský fotbalista ožení.

Tento článek je více než rok starý.

Rosario Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Argentinský fotbalista Lionel Messi

Argentinský fotbalista Lionel Messi | Zdroj: Reuters

Pětinásobný vítěz Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu světa si svou dlouholetou přítelkyni Antonellu, se kterou má dva syny, vezme v obrovském kasinu, které má být pečlivě střežené, ale venku by měla být pro fanoušky připravená velkoplošná obrazovka.

Na svatbu Messi pozval všechny své spoluhráče z A týmu Barcelony, pár dřívějších spoluhráčů jako Xaviho a Puyola a také některé reprezentační kamarády.

Titulní strany novin 

Více k tomu pro Český rozhlas říká argentinský novinář Martin Mazur: „V těchto dnech je Rosario hlavním městem Argentiny, pokud jde o očekávání a pozornost. Je to velká společenská událost, na místní letiště přistávají soukromé tryskáče z celého světa. Svatba teď plní všechny titulní strany novin - co budou novomanželé dělat, jestli budou, nebo nebudou povolené mobilní telefony.“

A jaká je nejslavnější česká fotbalová svatba? Vzhledem k okolnostem asi ta Vladimíra Šmicera a dcery dalšího úspěšného českého hráče Ladislava Vízka Pavlíny, ke které došlo pouhé dva dny před finále stříbrného mistrovství Evropy 1996.

Jan Suchan, nis Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme