Milan Baroš bude pokračovat v Baníku Ostrava, s klubem podepsal roční smlouvu

Útočník Milan Baroš bude pokračovat ve fotbalové kariéře. Šestatřicetiletý kapitán Ostravy podepsal s klubem novou roční smlouvu. Baník o dohodě s druhým nejlepším střelcem v historii české reprezentace informoval na klubovém webu.

Ostrava Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Milan Baroš poděkoval po utkání v Brně fanouškům Baníku.

Milan Baroš poděkoval po utkání v Brně fanouškům Baníku. | Foto: Václav Šálek | Zdroj: ČTK

Baroš byl v minulém ročníku s devíti góly nejlepším střelcem Baníku a výrazným dílem tak přispěl k udržení v nejvyšší soutěži. Během dovolené zvažoval konec kariéry, rozhodl se však hrát dál.

Porazí Baník Barcelonu? Je před námi ještě dlouhá cesta, říká fotbalový útočník Milan Baroš

Číst článek

„Odpočinul jsem si a rozhodl jsem se ještě pokračovat, protože ty zápasové emoce by mi asi chyběly,“ uvedl Baroš.

„Uvažuju současně ale i tak, že kdybych měl zdravotní problémy a neměl bych už týmu co dát, skončím i dříve. Jinak se budu snažit makat a Baníku pomoct,“ přidal bývalý hráč Liverpoolu, Aston Villy, Lyonu, Galatasaraye nebo Mladé Boleslavi a Liberce.

Po stoperovi Václavu Procházkovi je další oporou, kterou si vedení Ostravy pojistilo. „Stabilizace kádru byla jednou z našich hlavních priorit. Oba hráči jsou velice důležitými články sestavy, proto jsme pochopitelně nesmírně rádi, že i Bary s námi zůstává. O jeho sportovních kvalitách se nemusíme bavit,“ uvedl sportovní ředitel Baníku Marek Jakulovski.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme