Baroš se omluvil za své chování při duelu se Slavií. ‚Mrzí mě, jak jsem reagoval,' lituje ostravský kapitán

Fotbalista Ostravy Milan Baroš se omluvil za své chování v nedělním utkání se Slavií Praha. Šestatřicetiletý kapitán Baníku byl po čtvrthodině vyloučen za faul na hostujícího Tomáše Součka, což ho vyprovokovalo k vulgárním verbálním výpadům na adresu rozhodčích Berky a Proskeho.

Tento článek je více než rok starý.

Ostrava Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Milan Baroš slaví gól proti Příbrami.

Milan Baroš | Foto: Jaroslav Ožana | Zdroj: ČTK

„Mrzí mě, jak jsem reagoval, a chtěl bych se rozhodčím Ondřeji Berkovi a Zbyňkovi Proskemu za svá slova omluvit. Bohužel jsem neudržel emoce plynoucí z náročnosti zápasu a pocitu velké křivdy, s níž jsem se zkrátka v dané chvíli nedokázal vyrovnat,“ uvedl Baroš na klubových stránkách.

Dva až šest zápasů stop. Baroš může Baníku chybět až do prosince, potrestán bude za nadávky

Číst článek

Odmítl však, že by do souboje se Součkem šel s úmyslem zranit protihráče, jak mu bylo po utkání z některých stran podsouváno.

„To, že jsem se před soubojem díval na něj, a ne na míč, plynulo z toho, že jsem věděl, kam asi míč přistane, a chtěl jsem mu jít do těla, aby míč propadl. On bohužel do souboje proti mému předpokladu nakonec nešel, a proto ten zákrok vypadal, jak vypadal,“ popisoval incident Baroš.

„Nic zákeřného v tom z mé strany nebylo. Přesto jsem měl mnohem lépe zvládnout svou následnou reakci. Výroky, kterých jsem se dopustil, mě skutečně mrzí. A omlouvám se za ně,“ uvedl Baroš.

Baník i bez vyloučeného Baroše v desíti Slavii porazil 2:1, ostravský útočník byl na čtvrtek předvolán k disciplinární komisi.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme