Zemřel Mino Raiola. Agentovi fotbalových hvězd Pogby, Haalanda a Ibrahimoviče bylo 54 let

Jeden z nejslavnějších fotbalových agentů současnosti Mino Raiola je po smrti. Čtyřiapadesátiletý Ital, který zastupoval mimo jiné Zlatana Ibrahimoviče, Paula Pogbu či Erlinga Haalanda, podlehl neupřesněné nemoci. Tragickou zprávu přinesla v sobotu italská média.

Tento článek je více než rok starý.

Řím Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalový agent Mino Raiola

Fotbalový agent Mino Raiola | Zdroj: Profimedia

Ibrahimovič, Pogba, Haaland, Verratti nebo brankář Gianluigi Donnaruma. To je jen výčet fotbalových superstar, které italský agent Raiola během své manažerské kariéry zastupoval.

O Raiolově úmrtí v sobotu informovala rodina na jeho ověřeném účtu na twitteru. Zpráva o smrti vlivného hráčského zástupce se objevila už ve čtvrtek, ale jeho lékař a také Raiolova agentura ji dementovali.

Čtvrteční status, ve kterém Raiola dementoval zprávu, že je mrtvý:

Current health status for the ones wondering: pissed off second time in 4 months they kill me. Seem also able to ressuscitate.

14:41 – 28. 04. 2022

44654 279762

Raiolovým prvním transferem v pozici samostatného agenta byl Nedvědův odchod ze Sparty do Lazia po mistrovství Evropy 1996. Později se podílel také na přestupu českého záložníka z římského klubu do Juventusu, kde poté nastupoval i Grygera.

Z francouzského záložníka Pogby udělal nejdražšího hráče světa v roce 2016, kdy zrealizoval jeho odchod z Juventusu do Manchesteru United za tehdy rekordních 105 milionů eur. Velké pozdvižení vyvolalo, že 25 milionů z této částky tvořila jeho provize.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme