V semifinále Mol Cupu dojde na derby pražských „S“. Baník Ostrava narazí na Bohemians

V semifinále Mol Cupu narazí pražská Sparta na obhájce titulu – Slavii. V dalším zápase si to o finále rozdá Baník Ostrava a Bohemians 1905.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté pražské Sparty během penaltového rozstřelu

Fotbalisté pražské Sparty během penaltového rozstřelu | Foto: Ondřej Hájek | Zdroj: ČTK

Penaltové drama v Teplicích. Do semifinále poháru jako první postoupila Sparta

Číst článek

Obhájci titulu z pražského Edenu přivítají na svém hřišti Spartu. Půjde tak o druhý souboj odvěkých rivalů v krátké době, 14. dubna je totiž na programu zápas obou pražských celků v lize.

Zatímco Slavia do semifinále postoupila po jednoznačné výhře 5:0 nad Karvinou, Sparta musela těsně před koncem prodloužení odvracet vyřazení a Teplice porazila až na penalty, kdy tu vítěznou proměnil záložník z Gabonu Guélor Kanga.

3 souteze a 3 derby se Spartou. Nasledujici tydny nam vsem - hracum, fanouskum i vedeni klubu - davaji moznost ukazat, ze jsme schopni zvladnout roli velkeho klubu a lidra naseho fotbalu. Verim, ze obstojime vsichni se cti. Spolu jsme silnejsi.

12:28 – 05. 04. 2019

8 494

Druhou semifinálovou dvojici vytvoří Baník Ostrava a Bohemians 1905. Klokani porazili v Ďolíčku Liberec 1:0. Výhru jim v 77. minutě vystřelil křídelník Antonín Vaníček. 

Baník Ostrava musel v zápase s Libercem až do prodlouženi. Tam se v 97. minutě prosadil útočník Ondřej Šašinka a rozhodl tak o postupu slezského klubu.

Oficiálním hracím termínem je 24. duben.

V semifinále dojde na pražské derby @SK Slavia Praha vs. @ŠAMPIONI Z L37NÉ 🏆, @Bohemians Praha 1905 zajíždějí na hřiště @FC Baník Ostrava ⚽✅

12:18 – 05. 04. 2019

4 53

krb Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme