Náhrada za Tecla a Mihálika. Útočník Chramosta přestoupil z Mladé Boleslavi do Jablonce

Fotbalisté Jablonce získali na přestup z Mladé Boleslavi Jana Chramostu. Sedmadvacetiletý útočník během soustředění v Portugalsku přesvědčil o svých kvalitách a kluby v pátek transfer dotáhly. Chramosta podepsal smlouvu na dva a půl roku. V Jablonci nahradí útočníky Stanislava Tecla a Ondřeje Mihálika, kteří v zimě severočeský klub opustili.

Tento článek je více než rok starý.

Jablonec nad Nisou Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jan Chramosta za Jablonec nastoupil už v přípravě

Jan Chramosta za Jablonec nastoupil už v přípravě | Foto: FK Jablonec

„Jsem rád, že to dopadlo. Je důležité, že jsem s týmem už absolvoval i soustředění v Portugalsku. Seznámil jsem se tam s klukama i s klubem. Se vším jsem naprosto spokojený, takže se na nové angažmá moc těším,“ řekl Chramosta pro web Jablonce.

Tomáš Rosický: Nízká záloha Sparty nevadí, potřebujeme získat dominanci

Číst článek

Bývalý reprezentant do 21 let je odchovancem Mladé Boleslavi, kde strávil většinu kariéry. Jen v sezoně 2014/15 hostoval v Plzni. Na kontě má v nejvyšší soutěži 192 startů a 52 branek. Dlouhodobě patřil mezi opory mladoboleslavského klubu, ale na podzim se mu v lize příliš nedařilo. Klub mu tak přestupem dal možnost znovu nastartovat kariéru.

„Chtěl bych poděkovat klubu v Mladé Boleslavi a panu (prezidentovi klubu Josefu) Dufkovi, že mi umožnili tento přestup. Za to jim patří velký dík z mé strany,“ dodal Chramosta, který bude i v Jablonci oblékat dres s číslem 19.

„Boleslav se s ním neloučila lehce. O to větší poděkování patří klubu v čele s panem Dufkem, který vyslyšel přání hráče po nové výzvě. Honza o přestup do Jablonce hodně stál,“ dodal k transferu Viktor Kolář ze společnosti Sport Invest, která hráče zastupuje.

Chramosta navíc nevyloučil, že se v budoucnu do Boleslavi vrátí. „Nechci se s Boleslaví loučit nadobro, budu ji sledovat a nevylučuji návrat. A samozřejmě nikdy nezapomenu na prožité úspěchy,“ dodal.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme