Neapol na zápas Ligy mistrů zakázala fanouškům pásky, používali je jako zbraně

Ve středečním zápase fotbalové Ligy mistrů si fanoušci Neapole a Manchesteru City zřejmě budou častěji přidržovat kalhoty. Pořádající klub totiž zakázal fanouškům vstup na stadion s pásky, při předchozím setkání obou týmů si jimi totiž příznivci způsobovali zranění.

Neapol Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pepa Guardioly se zákaz pásku na stadionu netýká

Pepa Guardioly se zákaz pásku na stadionu netýká | Foto: Lee Smith | Zdroj: Reuters

„Nošení pásků bude zakázáno a když ho budete mít, nebudete vpuštěni na stadion,“ oznámil fanouškům Machesteru City cestujícím do Neapole twitterový účet Manchesteru City.

Obětavost se nevyplatila. Skotský fotbalista zavinil kuriózní penaltu, fauloval zády

Číst článek

Na první pohled nepochopitelný zákaz vydal pořádající klub z Neapole. Nošení pásků bude zakázáno nejen fanouškům, ale také novinářům a pořadatelům na stadionu. Podle Daily Mailu se nařízení nevztahuje na tým a zaměstnance Citizens.

Neapol k zákazu pásků přistoupila po zkušenostech z předchozího zápasu obou týmů. Fanoušek italského klubu byl poslán na pět měsíců do vězení poté, co zranil příznivce Manchesteru v bitce před zápasem před dvěma týdny, kde byly pásky použity jako zbraně.

První zápas vyhráli Citizens 2:1, pokud vyhrají i druhý vzájemný zápas, zajistí si postup ze Skupiny F.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme