Schick se znovu trefil a Lipsko se vítězstvím v Kolíně vrátilo na třetí místo bundesligy

Fotbalový reprezentant Patrik Schick pomohl svým devátým gólem v sezoně k vítězství Lipska 4:2 na hřišti Kolína nad Rýnem. Český útočník nastoupil podruhé za sebou v základní sestavě a odehrál 68 minut, než ho vystřídal Haidara. Lipsko se vrátilo na třetí místo tabulky.

Tento článek je více než rok starý.

Kolín nad Rýnem Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Patrik Schick (uprostřed) slaví se spoluhráči gól v síti Kolína nad Rýnem

Patrik Schick (uprostřed) slaví se spoluhráči gól v síti Kolína nad Rýnem | Foto: POOL | Zdroj: Reuters

Schick vyrovnal ve 20. minutě na 1:1, když si naskočil na Angeliňův centr a hlavou poslal míč do protipohybu gólmana Horna. Čtyřiadvacetiletý útočník navázal na trefu z předchozího utkání proti týmu Hertha Berlín.

Pavlenka a Gebre Selassie byli u výhry Brém nad Schalke, slaví i Darida s Herthou

Číst článek

Obrat zařídil ještě před přestávkou Christopher Nkunku. V 50. minutě navíc zvýšil druhý nejlepší bundesligový střelec Timo Werner, asistenci na gól si připsal dlouhým výkopem brankář Gulácsi.

Záhy snížil střelou z hranice vápna Modeste a podtrhl úspěšnou gólovou šňůru svého týmu. Kolín skóroval v 15. utkání v řadě, což je nejdelší klubová série za posledních 33 let. Definitivní jistotu ale dal Lipsku v 57. minutě Dani Olmo.

Lipsko se opět dotáhlo k druhému Dortmundu na rozdíl dvou bodů. Kolín čeká na vítězství už pět ligových zápasů a je na jedenácté příčce.

Německá fotbalová liga - 29. kolo:
Kolín nad Rýnem - Lipsko 2:4 (7. Córdoba, 55. Modeste - 20. Schick, 38. Nkunku, 50. Werner, 57. Olmo).

mov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme