Darida pomohl k remíze s Wolfsburgem, Hertha ukončila sérii porážek. Leverkusen válí i bez Schicka

Fotbalisté Leverkusenu i bez zraněného Patrika Schicka vyhráli třetí utkání německé ligy v řadě. Po vítězství 4:2 v 6. kole na hřišti Freiburgu nadále drží čtvrté místo a ztrácejí tři body na vedoucí duo Bayern Mnichov, Borussia Dortmund. Bayer odčinil čtvrteční porážku 0:1 v Evropské lize na hřišti Slavie.

Berlín Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Český fotbalista Herthy Berlín Vladimír Darida

Český fotbalista Herthy Berlín Vladimír Darida | Foto: Bernd König via www.imago-images.de | Zdroj: Reuters

Leverkusenu pomohl k tříbodovému zisku stejně jako v minulém kole dvěma góly Lucas Alario, který při zranění reprezentačního útočníka Schicka nastupuje na hrotu útoku. Díky jeho brankám v první půli Bayer otočil skóre.

Jankto skóroval v janovském derby, Ibrahimovic rozhodl nůžkami. Ronaldo ozdobil návrat dvěma góly

Číst článek

Rozhodující gól přidal v 64. minutě Nadiem Amiri. Ačkoliv Freiburgu se ještě podařilo snížit zásluhou Nilse Petersena, hostům pojistil tři body střídající Jonathan Tah.

Po čtyřech prohrách bodovali fotbalisté Herthy Berlín se záložníkem Vladimírem Daridou v sestavě. S Wolfsburgem na Olympijském stadionu remizovali 1:1 a polepšili si na 14. místo. Hosté zůstali neporaženi, uhráli již pátou remízu v sezoně a jsou desátí.

Německá fotbalová liga - 6. kolo:
Freiburg - Leverkusen 2:4 (3. Holer, 72. Petersen - 29. a 42. Alario, 64. Amiri, 76. Tah), Hertha Berlín - Wolfsburg 1:1 (6. Cunha - 20. Baku).

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme