Nepříjemnost pro Krejčího. Na tréninku si zlomil kost v obličeji a musel na operaci

Český fotbalista Ladislav Krejčí musel ve čtvrtek podstoupit operaci zlomené kosti v levé části obličeje. Léčba si vyžádá zhruba dva týdny. Záložník Boloně tak zřejmě přijde o říjnový reprezentační sraz.

Boloňa Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

fotbalista Ladislav Krejčí

fotbalista Ladislav Krejčí | Zdroj: ČTK

„Ladislav Krejčí se podrobil chirurgickému zákroku zlomeniny levé čelistní dutiny. Operace prováděná na jednotce čelistní chirurgie v nemocnici Sant'Orsola byla úspěšná. V sobotu by měl být hráč propuštěn z nemocnice a do týdne začít trénovat,“ stojí v prohlášení Boloně.

Video bitky mezi sparťanskými fanoušky. Klub odmítá záběry komentovat, situaci prý řeší

Číst článek

Pětadvacetiletý Krejčí si zranění přivodil při srážce hlavou se spoluhráčem na tréninku. Po návratu do tréninku zřejmě bude muset nějaký čas využívat ochrannou masku. S tímto zraněním navíc lékaři nedoporučují cestování letadlem.

Je tak pravděpodobné, že Krejčí nestihne pomoci národnímu týmu v kvalifikačních zápasech v Ázerbájdžánu (5. října) a doma se San Marinem (8. října). Předtím přitom zasáhl do všech osmi dosavadních utkání kvalifikace mistrovství světa 2018.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme