Neymara vyřadilo ze hry hrozivé vypadající zranění kotníku. ‚Vrátím se silnější,‘ vzkazuje Brazilec

Fotbalisté Paris St. Germain zvítězili v nedělním duelu na půdě St. Étienne 3:1 a nadále se drží v čele ligové tabulky. Pár minut před koncem utkání však fanouškům pařížského velkoklubu zatrnulo, když museli zdravotníci na nosítkách ze hřiště odnést jednu z největších hvězd klubu - Brazilce Neymara. Trenér PSG Mauricio Pochettino po zápase novinářům sdělil, že zatím není jisté, jak dlouho bude jedna z opor týmu chybět.

Tento článek je více než rok starý.

Paříž Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Běžela 85. minuta a hráči PSG pohodlně kráčeli za jasným vítězstvím na půdě soupeře. Jenže po skluzu domácího Yvanna Macona, který se snažil obrat Neymara o míč, skončila pohodová atmosféra v hostujícím týmu, protože brazilský kouzelník se s bolestivou grimasou v obličeji složil k zemi.

Miliardové obchody zachvátily fotbalový svět. FIFA oznámila, kolik kluby během 10 let utratily

Číst článek

Z opakovaných záběrů bylo navíc vidět, že v tomto případě Neymar rozhodně nic nepřehrával, protože jeho kotník se dostal až do nepřirozené polohy.

Na trávník vzápětí přispěchali zdravotníci a zraněného devětadvacetiletého kanonýra naložili na nosítka.

Po konci utkání, v jehož závěru už se skóre nezměnilo, sdělil trenér PSG Pochettino na tiskové konferenci, že o charakteru zranění jednoho ze svých klíčových hráčů zatím příliš mnoho neví.

„Momentálně k tomu nemohu nic říct. Cítil obrovskou bolest kvůli tomu otočenému kotníku, v pondělí půjde na vyšetření a budeme snad vědět víc,“ prohlásil.

Neymar mezitím opouštěl útroby stadionu Geoffroye-Guicharda o berlích a s levou nohou v dlaze.

Neymar po zápase odcházel ze stadionu o berlích:

Později pak fanouškům prostřednictvím svého instagramového účtu vzkázal, že zranění jsou součástí života každého sportovce a že se vrátí silnější.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme