Ve fotbalové lize skončil první trenér. Poslední Opava odvolala Kopeckého

U fotbalistů Opavy skončil trenér Ivan Kopecký. Poslední tým Fortuna ligy povedou dočasně dosavadní asistent Josef Dvorník a sportovní manažer Alois Grussman.

Opava Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ivan Kopecký, nový trenér Jihlavy

Bývalý trenér Opavy Ivan Kopecký | Foto: www.fcvysocina.cz

Slezský celek o tom informoval na svých webových stránkách.

Opava padla v předehrávce devátého kola fotbalové ligy v Olomouci. Domácí rozhodli po změně stran

Číst článek

Grussmann se už před týdnem přesunul na lavičku A týmu. „Chci být blíže týmu, aby kluci poznali, že jsme všichni na jedné lodi. Všichni si uvědomujeme, že potřebujeme konečně zabrat,“ uvedl Grussmann. Nyní tým přebírá společně s dosavadním asistentem Josefem Dvorníkem.

Devětačtyřicetiletý Kopecký nahradil na opavské lavičce v září loňského roku Romana Skuhravého, který v klubu na vlastní žádost skončil. V základní části dovedl tým na 13. místo, ve skupině o udržení skončili Slezané na druhé příčce a vyhnuli se baráži o záchranu.

V aktuální sezoně Opava vyhrála oba úvodní zápasy, od té doby ale na vítězství čeká. V následujících osmi ligových kolech získala jen dva body. Kopeckého nezachránila ani remíza v domácím zápase s obhájcem titulu pražskou Slavií.

„Představenstvo a vedení klubu děkuje Ivanu Kopeckému za odvedené služby, výraznou pomoc při záchraně nejvyšší soutěže v uplynulé sezoně a přeje mu hodně zdaru a štěstí v další trenérské kariéře,“ uvedl klub v prohlášení.

mov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme