Patrice Evra si do konce sezony nezahraje poháry, po trestu od UEFA s ním klub rozvázal smlouvu

Fotbalista Patrice Evra má zákaz startu ve všech evropských klubových soutěží do 30. června 2018, od disciplinární komise UEFA kromě zákazu startu dostal i pokutu 10 tisíc eur. Potrestán byl i jeho klub Olympique Marseille.

Tento článek je více než rok starý.

Marseille Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalista Patrice Evra nakopl fanouška svého klubu do hlavy.

Fotbalista Patrice Evra nakopl fanouška svého klubu do hlavy. | Foto: Twitter | Zdroj: Český rozhlas

„Hráči Olympique Marseille Evrovi byla do 30. června 2018 pozastavena činnost ve všech klubových soutěžích, pro které by byl způsobilý, zároveň byl potrestán pokutou 10 tisíc eur,“ píše se v prohlášení Etické a disciplinární komise UEFA.

Za napadení fanouška fotbalistu Evru jeho klub suspendoval, hrozí mu i konec kariéry

Číst článek

Za incident v Portugalsku byl potrestán i francouzský klubu, musí zaplatit pokutu 25 tisíc eur a do 30 dnů začít jednat s pořádající Vitórií o náhradě škody, kterou způsobili jeho fanoušci. Klub z města Guimarães dostal pokutu 5000 eur za to, že připustil vniknutí fanoušků na hřiště.

Klub Patrice Evry Olymique Marseille okamžitě zareagoval. Vydal prohlášení, podle kterého se s 36letým obráncem dohodl na ukončení smlouvy.

Fanoušci Marseille před utkáním v Portugalsku dávali najevo, že jsou nespokojeni s výsledky týmu. Evra se s nimi začal hádat, a když se několik fandů dostalo za jednou z branek do blízkosti hřiště a přes reklamní bariéru se dohadovali s hráči, Evra jednoho nakopl.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme