Schick má za sebou zdravotní prohlídku v Juventusu. Přestup dotáhne po skončení ME do 21 let

Fotbalista Patrik Schick prošel v Juventusu Turín první částí zdravotní prohlídky a následně odjel zpět k českému národnímu týmu do 21 let na mistrovství Evropy v Polsku. Teprve po skončení šampionátu se Schick opět vrátí do Turína, kde bude definitivně uzavřen jeho přestup ze Sampdorie Janov.

Tento článek je více než rok starý.

Turín Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Patrik Schick v Juventusu Turín

Patrik Schick v Juventusu Turín | Zdroj: Juventus.com

"Patrik Schick dnes dokončil velkou část lékařské prohlídky potřebné k jeho přestupu ze Sampdorie. Nyní se vrací k reprezentaci a zbývající formality dokončí, až bude propuštěn z reprezentačních povinností," uvedl Juventus na svém webu.

Jednadvacetiletý fotbalista kvůli kontrole odletěl z Polska, kde je s reprezentací do 21 let na mistrovství Evropy. V sobotu sice čeká český výběr rozhodující zápas o postup ze skupiny proti Dánsku, přesto dal trenér Vítězslav Lavička Schickovi možnost odskočit si na zdravotní testy.

"Jsem moc rád, že mi vedení jednadvacítky tuto cestu umožnilo. Je to pro mě velice důležité," uvedl Schick na webu Fotbalové asociace ČR.

"Věřím, že to nakonec pomůže i tady na turnaji, že se vrátím s čistou hlavou a že v sobotním zápase gól dám," dodal útočník

 

Reprezentační trenér Vítězslav Lavička námitky proti Schickově cestě do Itálie neměl. "Den po utkání mají hráči, kteří absolvovali většinu času na hřišti, lehký trénink zaměřený na regeneraci. Odpoledne mají všichni osobní volno," uvedl.

"Patrik tyto procedury absolvoval hned večer po zápase u našich fyzioterapeutů a masérů," přidal český trenér.

ČTK, bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme