Schick české reprezentaci zřejmě v listopadu nepomůže, útočník si poranil vazy v kotníku

Fotbalový útočník Patrik Schick si v nedělním utkání na půdě Kolína nad Rýnem, kde Leverkusen i díky jeho brance remizoval 2:2, přivodil zranění kotníku. Klub to potvrdil na svém webu. Pětadvacetiletý reprezentant tak s největší pravděpodobností přijde o listopadový reprezentační sraz.

Leverkusen Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Patrik Schick

Patrik Schick | Zdroj: Reuters

Schick si zranění přivodil v závěru remízového zápasu, po kterém se Leverkusen propadl na čtvrté místo tabulky. Český útočník, který v zápase zaznamenal svou osmou ligovou branku, smolně došlápl v souboji o míč a ze hřiště v 86. minutě odkulhal.

Schick vstřelil svůj osmý bundesligový gól v sezoně, Leverkusen ale v Kolíně jen remizoval

Číst článek

„Český reprezentační útočník si natrhl sval v levém kotníku. S největší pravděpodobností bude k dispozici až po reprezentační přestávce v půlce listopadu,“ stojí na webu Leverkusenu, kterému po stejnou dobu bude scházet i další útočník Karim Bellarabi, který kvůli zranění střídal už v první půli.

Českou reprezentaci čeká v listopadu přátelský zápas s Kuvajtem a především kvalifikační o mistrovství světa proti Estonsku, trenéru Jaroslavu Šilhavému tak zřejmě bude ofenzivní tahoun týmu chybět. Schick měl navíc skvělou formu, v prvních devíti ligových zápasech se za Leverkusen trefil osmkrát a je třetím nejlepším střelcem německé Bundesligy.

Kromě reprezentačního srazu přijde Patrik Schick i minimálně o čtyři nadcházející klubové zápasy proti Karlsruhe, Wolfsburgu, Realu Betis a Bochumi.

Zranění Patrika Schicka v zápase s Kolínem

mim, bac Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme