VIDEO: Petr Čech málem začal letošní ročník Premier League vlasním gólem

Petr Čech málem uvedl novou sezonu Arsenalu v Premier League výstavním vlastním gólem. Při odkopu v zápase proti Manchesteru City špatně trefil míč a ten jenom těsně minul pravou tyč jeho branky.

Londýn (Aktualizováno: 18:55 12. 8. 2018) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ve 22. minutě utkání Matteo Guendouzi vracel míč Čechovi a český brankář ho chtěl poslat ke vzdálenějšímu rohovému praporku. Balón však špatně trefil a ten jenom o centimetry minul branku.

Petr Čech chytil v přípravě dvě penalty, Arsenalu tak pomohl k výhře nad Chelsea

Číst článek

Zápas nakonec lépe zvládl loňský vítěz Premier League. Za celek z Manchesteru v prvním poločase skóroval Raheem Sterling a ve druhé půli pojistil vítězství 2:0 Bernardo Silva.

Petr Čech dostal na úvod nejvyšší anglické soutěže přednost před nově příchozím Berndem Lenem. Ten přestoupil do anglického celku z Leverkusenu a podepsal zde smlouvu na pět let. Podle spekulací měl jeho přestup stát zrhuba 645 milionů korun.

Arsenal poprvé od roku 1996 nepovede jako hlavní kouč Francouz Arséne Wenger. Toho na lavičce nahradil bývalý trenér Paris St. Germain nebo Sevilly Unai Emery.

Český gólman zahajuje letos v dresu kanonýrů svou čtvrtou sezonu, když do Arsenalu přestoupil v roce 2015 z Chelsea. V dresu městského rivala vyhrál Čech Ligu mistrů a Evropskou ligu.

bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme