'Agent Chelsea. Měl by skončit.' Petra Čecha na twitteru po další prohře Arsenalu zavalila kritika

Petr Čech schytává velkou kritiku na twitteru, kde se omlouval za svůj výkon v zápase Arsenalu proti Brightonu. Jeho tým prohrál 0:2 a jedná se o třetí prohru v řadě. Fanoušci si z českého brankáře utahují, že je nasazeným špiónem z Chelsea, který má Arsenal rozvrátit.

Tento článek je více než rok starý.

Londýn (Aktualizováno: 18:09 4. 3. 2018) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petr Čech po zápase s Brightonem

Petr Čech po zápase s Brightonem | Zdroj: Reuters

Čech na svém twitterovém účtu napsal, že pokud chce tým vyhrávat zápasy venku, nemůže mít brankáře, který pustí takové dva góly jako on v Brightonu.

Někteří fanoušci ho - nejspíš v nadsázce - obviňují, že je špionem mětského rivala Chelsea a chce Arsenal sabotovat. Právě s Chelsea slavil Čech největší úspěchy své kariéry, když vyhrál čtyřikrát domácí soutěž a jednou Ligu mistrů.

Další uživatelé naopak oceňují brankářovo gesto, kdy se za svoje chyby omluvil. Ale zároveň dodávájí, že by měl spíše pořád bojovat než se jenom omlouvat.

Většina diskutujících se ale shodla na tom, že by měl Čech svou kariéru ukončit. Brankář totiž čeká už od 16. prosince na svou 200. nulu v anglické nejvyšší soutěži.

Čech se takto na twitteru nevyjadřoval poprvé. Naposledy litoval svých chyb po zápase se Swansea, který Kanonýři prohráli 1:3.

 

bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme