Fotbalová Slavia si pojistila Ševčíka, záložník podepsal s klubem smlouvu až do roku 2025

Fotbalový záložník Petr Ševčík podepsal nový kontrakt s pražskou Slavií. Šestadvacetiletý záložník prodloužil s vedoucím celkem nejvyšší domácí soutěže smlouvu až do roku 2025. Klub o tom informoval na svém webu.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petr Ševčík

Petr Ševčík | Zdroj: Reuters

Ševčík přišel do Slavie v zimní přestávce sezony 2018/19 a postupně se vypracoval v jednu z opor týmu. S Pražany získal dva ligové tituly a jednou také slavil domácí pohár.

Slavia zve na Evropskou ligu zdravotníky, oznámil Tvrdík. Klub jim chce poděkovat za boj s pandemií

Číst článek

Životní zápas

Zahrál si s nimi skupinu Ligy mistrů a hned pár měsíců po příchodu do Edenu se blýskl dvěma góly do sítě Chelsea ve venkovní odvetě čtvrtfinále Evropské ligy. Slávisté tehdy na Stamford Bridge prohráli 3:4 a vypadli.

Ševčík se předloni dostal do reprezentace a za národní A-tým si dosud připsal šest startů. V posledních týdnech ho trápí zdravotní problémy. Sotva se vrátil po zranění ze závěru podzimu, utrpěl v minulém týdnu další.

„Jsem za novou smlouvu hrozně rád, protože přišla ve chvíli, kdy jsem zraněný. Budu se snažit o to, abych byl na hřišti lídrem, protože i nová smlouva napovídá tomu, že mi vedení Slavie v tomto ohledu věří. Vážím si toho, budu makat dál. A udělám maximum, veškerý servis pro kluky na hřišti, hlavně i pro mladší hráče, kterým zkusím pomoci,“ uvedl Ševčík.

✍️ | Petr Ševčík podepsal novou smlouvu do června 2025! 🆕

💬 „Budu se snažit o to, abych byl na hřišti lídrem, protože i nová smlouva napovídá tomu, že mi vedení Slavie v tomto ohledu věří," těšilo po podpisu záložníka sešívaných. 🤩

📰 ČLÁNEK ➡️ slavia.cz/clanek.asp?id=…

16:07 – 09. 03. 2021

14 456

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme