Fotbalista Ševčík potvrdil přestup z Liberce. Do Slavie míří i Masopust z Jablonce

Petr Ševčík zamíří v zimním přestupovém období do pražské Slavie. Informaci po vedení pražského klubu potvrdil Radiožurnálu i sám fotbalista po pondělním utkání Liberce s Opavou. Jaroslav Tvrdík napsal na svém twitterovém účtu, že do Slavie míří i Lukáš Masopust z Jablonce.

Liberec (Aktualizováno: 22:09 10. 12. 2018) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petr Ševčík při zápase proti Opavě, ve kterém obdržel červenou kartu

Petr Ševčík při zápase proti Opavě, ve kterém obdržel červenou kartu | Zdroj: ČTK

„Můžu říct, že přestupuju. Určitě to v hlavě mám a těším se. Je to pro mě krok dopředu. Věřím, že půjdu správným směrem. Jsme v kontaktu jak s realizačním týmem, tak s trenérem,“ řekl pro Radiožurnál k přestupu do pražských Vršovic Ševčík.

Ve fotbalové lize se rozjede období přestupů. Nejžádanější jsou Ševčík, Trávník či Komličenko

Číst článek

Petr Ševčík patří v podzimní části ligy k nejlepším hráčům v kádru libereckého Slovanu. Čtyřiadvacetiletý záložník má na kontě 72 ligových startů a v letošním ročníku vstřelil čtyři branky.

„Pan Trpišovský si mě přitáhl sem do Liberce a věřím v celý ten realizační tým a hlavně jemu,“ těší se na staronového trenéra Ševčík.

Jako první oznámil příchod Ševčíka už 19. listopadu na tiskové konferenci předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík, ale sám hráč ani jeho klub informaci tehdy nepotvrdili.

Do Vršovic zamíří i další hráč ze severních Čech. Kádr Slavie posílí podle Tvrdíkova twitteru i Lukáš Masopust, který hájil barvy Jablonce. Od začátku listopadu nehraje po vážném zranění kolena, které mu způsobil Ján Ďurica z pražské Dukly.

Petr Ševčík dnes odehrál poslední duel v dresu #FCSL a přestupuje do @SK Slavia Praha. Děkujeme za odvedené služby a přejeme hodně štěstí v další kariéře. 👍

20:37 – 10. 12. 2018

16 153

ppe, bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme