Slavia pojede v poháru do Olomouce, Spartu čeká vítěz duelu mezi Jabloncem a druholigovou Vlašimí

Fotbalisté Slavie ve čtvrtfinále domácího poháru MOL Cupu budou hrát v Olomouci, obhájce trofeje Sparta přivítá vítěze osmifinálové dohrávky mezi druholigovou Vlašimí a Jabloncem. Plzeň doma vyzve Liberec, Teplice budou hostit lepšího z dvojice Mladá Boleslav – Slovácko. Rozhodl o tom čtvrteční los v sídle Fotbalové asociace ČR na pražském Strahově. Úředním hracím termínem čtvrtfinále je středa 7. dubna.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trofej pro vítěze Mol cupu

Trofej pro vítěze Mol cupu | Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia | Zdroj: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Slávisté se v tomto ročníku MOL Cupu poprvé představí venku. Úřadující ligoví mistři a lídři tabulky v předchozích duelech v Edenu porazili druholigovou Duklu 4:1 a v osmifinále rozstříleli třetiligové Karlovy Vary 10:3.

Malík skončí v čele fotbalové asociace, kandidaturu na další období už podávat nebude

Číst článek

Pokud sparťané ve čtvrtfinále narazí na Jablonec, potkají Severočechy dvakrát v poměrně krátkém sledu. Letenští se s výběrem trenéra Petra Rady střetnou v dohrávce 22. ligového kola, která ještě nemá určené datum. V původním termínu (7. března) se nehrálo kvůli karanténě Sparty po nákaze koronavirem.

Plzeň i potřetí v pohárové sezoně dostala výhodu domácího prostředí. Západočeši, kteří jsou momentálně v covidové izolaci, ale po výhrách 7:1 nad Přepeřemi a 3:1 nad Hradcem Králové poprvé potkají soupeře z nejvyšší soutěže. Třetí tým neúplné tabulky Liberec navíc šestou Viktorii porazil v obou zápasech aktuálního ligového ročníku.

Závěrečná dvě osmifinále jsou na programu příští týden. V pátek Mladá Boleslav bude hostit Slovácko a o den později Vlašim doma vyzve Jablonec.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme