Pokutu za Stocha zaplatí Slavia. Nebylo to z mé hlavy, hájí se záložník

Miroslav Stoch dostal od disciplinární komise LFA pokutu, ale platit ji nebude. 40 tisíc korun za něj zaplatí klub, sdělil šéf Slavie Jaroslav Tvrdík na twitteru. Slovenský záložník po pohárovém zápasu s Třincem použil verzi „děkovačky“ hrubě urážející konkurenty ze Sparty.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Miroslav Stoch

Miroslav Stoch | Foto: David Černý | Zdroj: Reuters

„Klub převezme úhradu pokuty za hráče Miroslava Stocha, hráčovo vyjádření na disciplinární komisi i pro klubový web je jednoznačné,“ napsal na svůj twitterový účet šéf Slavie Jaroslav Tvrdík.

Slávista Stoch dostal peněžitý trest. Komličenko si nezahraje osm utkání za faul na Limberského

Číst článek

Disciplinární komise LFA potrestala Miroslava Stocha pokutou 40 tisíc korun za nevhodné pokřiky po pohárovém utkání s Třincem. Slovenský záložník po zápase předříkával děkovačku Slavie podle nápovědy z publika a použil starší „hooligans“ verzi, při které se křičí „smrt Spartě“.

„Kdyby to bylo řečené z mojí hlavy a věděl bych, do čeho jsem šel, tak by se to určitě nestalo,“ řekl podle Radiožurnálu Stoch. V klubu je totiž jen pár týdnů a vítězný pokřik neznal.

Celkem tak Slavia na pokutách za zápas s Třincem zaplatí 90 tisíc korun. Dalších padesát tisíc dotiž dostal přímo klub za porušení povinností pořádajícího klubu.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme