Trápení West Hamu pokračuje. Kladiváři zůstávají po prohře 0:1 s Evertonem na sestupových příčkách

Fotbalisté West Hamu společně s českými reprezentanty Tomášem Součkem a Vladimírem Coufalem zažívají špatný vstup do sezony. V osmém kole anglické ligy prohráli Kladiváři 0:1 s Evertonem, který si připsal vůbec první vítězství v nové sezoně. Londýnský klub se tak nadále pohybuje v sestupových vodách.

Tento článek je více než rok starý.

Liverpool Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vladimír Coufal v souboji s Vitalijem Mykolenkem

Vladimír Coufal v souboji s Vitalijem Mykolenkem | Foto: Jason Cairnduff | Zdroj: Reuters

West Ham se v létě rozhodně neuskromnil, naopak patřil mezi nejvíce utrácející týmy Evropy. Za celkovou částku 182 milionů liber (přes 5 miliard korun) nakoupil hráče jako Lucas Paquetá, Gianluca Sccamacca, Maxwel Cornet nebo Emerson. Výkony na hřišti tomu ale zatím neodpovídají.

Chelsea poprvé s Potterem na lavičce jen remizovala se Salcburkem. Juventus nestačil na Benficu

Číst článek

Do zápasu s Evertonem šli Kladiváři sice s dvěma výhrami v Evropské konferenční lize v zádech, v Premier League ale dosud získali tři body jen jedinkrát. V sestavě se opět objevili i čeští reprezentanti Tomáš Souček a Vladimír Coufal, ačkoliv byly za jejich letošní výkony fanoušky kritizováni. 

A pod palbu kritiky se zřejmě celý tým dostane i po zápase v Goodison Parku. Utkání plné nepřesností a soubojů se lépe vyvíjelo pro domácí. Svůj debutový gól v dresu Evertonu si připsal přesnou ranou zpoza vápna Neal Maupay.

West Ham nestíhal svému soupeři rychlostně a trápil se i při útočných standardkách, které patří mezi hlavní zbraně trenéra Davida Moyese. Nejblíže srovnání byl střídající Said Benrahma, který levačkou z dálky rozezvučel tyč. 

Everton si proti londýnskému klubu došel za první výhrou sezony. Jediným týmem v lize bez jediného vítězství tak zůstává Leicester. West Ham se čtyřmi body zůstává na sestupovém 18. místě tabulky a zažívá dělený nejhorší historický vstup do sezony Premier League.

Výsledky 8. kola Premier League

Brentford - Arsenal 0:3 (17. Saliba, 28. Jesus, 49. Vieira), Everton - West Ham United 1:0 (53. Maupay),

Zápasy Chelsea - Liverpool, Manchester United - Leeds byly odloženy.

bac Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme