Připomíná mi Zlatana Ibrahimoviče, říká o Schickovi sportovní ředitel Juventusu Pavel Nedvěd

Pavel Nedvěd vidí v Patriku Schickovi velkou budoucnost. Sice mu chybí ještě svaly ale podle bývalého hráče Juventusu ho čeká zářivá kariéra. To si uvědomují právě v italském Turině a s českým útočníkem po konci Eura "21" pravděpodobně podepíší smlouvu.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pavel Nedvěd

Pavel Nedvěd | Foto: Fotobanka Profimedia

„Patrik Schick si myslím, že letos udělal výbornou sezónu. Udělal si velké jméno. Na to, že je to ročník 96', toho dokázal už dost. Dal jedenáct gólů v této sezóně. Nejenom my ho sledujeme. Sleduje ho i spoustu dalších klubů," uvedl při nedávné návštěvě Prahy Nedvěd.

Schick odletěl ve čtvrtek absolvovat lékařská vyšetření do Turína a po skončení Eura "21" by měl na severu Itálie podepsat smlouvu.

Schick má za sebou zdravotní prohlídku v Juventusu. Přestup dotáhne po skončení ME do 21 let

Číst článek

Finalista minulého ročníku Ligy mistrů vyplatí českého fotbalistu ze Sampdorie Janov. Bývalý útočník pražské Sparty a Bohemians 1905 se s přestupní cenou odhadovanou na zhruba 800 miliónů korun stane druhým nejdražším českým hráčem po Pavlu Nedvědovi.

„Má před sebou velkou budoucnost, protože je to hráč, který má fyzické předpoklady. Dneska když ho vidím tak je ještě bez svalů a musíte si ho představit za dva, tři roky," věří v budoucnost Schicka Nedvěd.

„Mě připomíná tak trošku Ibrahimoviče, protože ve stavu jako je dnes Schick, k nám přišel Ibra. Neměl taky tolik svalů, pak z něj vyrostl vynikající hráč," dodává inspirativní přirovnání sportovní ředitel Juventusu.

„On je stejný typ útočníka. Má techniku, je velký, rychlý. Myslím si, že budoucnost má. Když na sobě bude pracovat, tak to může být opravdu světový hráč," dodává bývalý skvělý záložník.

Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme