Los semifinále Ligy mistrů: Real vyzve Atlético, Monako se popasuje s Juventusem

Loňští finalisté Ligy mistrů se utkají už v semifinále. Los v Nyonu rozhodl, že mezi nejlepšími čtyřmi na sebe narazí madridští rivalové Real a Atlético, druhou dvojici tvoří Monako a Juventus Turín.

Tento článek je více než rok starý.

Nyon/Švýcarsko Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

O programu semifinále Ligy mistrů rozhodl los v Nyonu

O programu semifinále Ligy mistrů rozhodl los v Nyonu | Zdroj: Reuters

V cestě za titulem v Lize mistrů bude obhájcům z týmu okolo Cristiana Ronalda stát stejný tým jako vloni. V posledním ročníku Real porazil Atlético ve finále, letos na sebe obě mužstva z hlavního města Španělska narazí o jednu fázi dřív.

Real ve čtvrtfinále vyřadil mnichovský Bayern, Ronaldo se v prodloužení odvety stal prvním mužem, kterému se v LM podařilo vstřelit 100 gólů. Atlético vyřadilo anglickou mistrovskou senzaci z Leicesteru.

Druhou dvojici tvoří Monako, které se do semifinále dostalo přes Borussii Dortmund, a Juventus. Tým, který na losu reprezentoval Pavel Nedvěd, vyřadil Barcelonu.

První zápasy semifinále jsou na programu 2. a 3. května, odvety o týden později. Vítězové postoupí do finále, které se bude hrát na začátku června v Cardiffu.

 

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme