Fotbalisté Realu Madrid slaví ligový titul. Po výhře nad Villarrealem už je Barcelona nedožene

Fotbalisté Realu Madrid získali 34. titul ve španělské lize. V 37. kole porazili doma 2:1 Villarreal a před posledním zápasem mají v čele tabulky nedostižný sedmibodový náskok na obhájce titulu Barcelonu, která podlehla 1:2 Pamploně.

Madrid (Aktualizováno: 23:22 16. 7. 2020) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

„Bílý balet“ poslal do vedení v 29. minutě dvacátým gólem v sezoně Karim Benzema. Francouzský útočník přidal v 77. minutě druhý zásah z pokutového kopu a na nejlepšího střelce La Ligy Lionela Messiho ztrácí dvě branky. V závěru už jen snížil střídající Iborra.

Real získal ligový titul znovu pod vedením trenéra Zinedina Zidana, který slavil s královským klubem i zatím poslední triumf v La Lize v ročníku 2016/17.

Jeho svěřenci přidali po vítězném utkání o Španělský superpohár druhou trofej v sezoně. Ve hře jsou ještě v Lize mistrů, v osmifinálové odvetě proti Manchesteru City ale budou dotahovat úvodní domácí porážku

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme