První vlna vstupenek do Wembley je vyprodána. ‚Máme zažádáno o zbytek‘ říká mluvčí fotbalové asociace

Za necelé dva měsíce začne pro české fotbalisty kvalifikace mistrovství Evropy. A pokud u souboje Anglie – Česko nechtějí fanoušci chybět, budou si už muset počkat na poslední vlnu prodeje vstupenek.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česká fotbalová reprezentace

Česká fotbalová reprezentace | Zdroj: ČTK

A zájem o lístky byl mezi českými fanoušky opravdu velký. „Za dvě a půl hodiny od spuštění prodeje bylo prodáno asi dva a půl tisíce lístků. Aktuálně je první vlna už vyprodána,“ řekl Radiožurnálu Michal Jurman ředitel komunikace české Fotbalové asociace, která je oficiálním distributorem vstupenek u nás.

Argentinská reprezentace oznámila přípravný zápas s Čechy. ‚Musíme to dementovat,‘ reaguje FAČR

Číst článek

To ale neznamená, že vstupenky do Wembley už nebudou. „Máme zažádáno o zbytek lístků, abychom využili maximální kvóty, která se nám v tomto případě nabízí, je to přibližně 7600 vstupenek,“ dodává Michal Jurman.

Cena lístků na utkání hraném na slavném londýnském stadionu se pohybuje v několika kategorií od 900 do 1950 korun. Kupovat se dali a zase budou moct přes webové stránky vstupenkyfotbal.cz.

Fotbalová asociace tam nabízí kromě nich také balíčky na zápas Anglie-Česko. Jejich součástí je i autobusová nebo letecká doprava do Londýna a ubytování.

Vstupenky na březnový start kvalifikace mistrovství Evropy se dají koupit také jinou cestou, ale lidé z české Fotbalové asociace další možnosti nedoporučují vyhledávat.

„Ani u anglické fotbalové asociace nebo u neoficiálních serverů typu viagogo nemůžeme zaručit, že fanoušci na utkání budou. Ať už z bezpečnostních důvod, nebo z důvodů existence duplicitních vstupenek,“ vysvětluje ředitel komunikace Jurman.

Kdy se poslední vlna oficiálního prodeje spustí, zatím není jasné. Nejdřív se totiž musí vyřešit počet lístků, který bude pro české fanoušky k dispozici. Zápas Anglie-Česko se bude hrát ve Wembley 22. března od 20 hodin a 45 minut.  

Jakub Kanta Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme