AS Řím? Pro Patrika dobrý klub, přejeme mu to, shodují se Jankto s Barákem

V české reprezentaci teď sice není, i tak se ale o Patriku Schickovi v národním týmu mluví. O jeho mnohamilionovém přestupu do AS Řím si pochopitelně ostatní fotbalisté povídají. Nejvíc asi ti, kteří také hrají v Itálii, například Jakub Jankto s Antonínem Barákem.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Antonín Barák (uprostřed) se bude s Patrikem Schickem potkávat jako soupeř v Serii A

Antonín Barák (uprostřed) se bude s Patrikem Schickem potkávat jako soupeř v Serii A | Foto: Michal Kamaryt | Zdroj: ČTK

„V červenci jsem si dělal z Páti srandu. On ví, jak komunikuju a bral to úplně v pohodě,“ vrací se Antonín Barák ke svému červencovému fórku ze sociální sítě.

Schick oficiálně patří AS Řím, podepsal smlouvu na pět let

Číst článek

Patrik Schick na Instagram po krachu jednání o svém přestupu do Juventusu dal fotku, jak rybaří, a Barák to rozverně okomentoval, že „v Juve prej neberou, nebo jak to tam je?"

„Věděl jsem, jak z toho je špatný, že ten přestup nedopadl. O to víc jsem rád, že se mu teď povedlo dostat do AS Řím," přeje svému spoluhráči z národního týmu Barák.

Radost mají i fanoušci AS Řím. Ještě před podpisem smlouvy si na posilu počkali na letišti. Stovky fanoušků týmu z věčného města ve stísněných prostorech vyvolávaly: „Schické, Schické.“ Útočníka dokonce musela doprovázet policie.

„Je to něco neskutečného a myslím, že i sám Schicky si to hodně užil. V Římě to tak je. Jste tam víc na jihu a fanoušci tam jsou o něco bláznivější,“ říká druhý z vyslanců chladnější severní Itálie Jakub Jankto.

„Může to být pro něj ten správný klub, protože Juventus je extraklub a mohl by tam mít potíže. Nechci říct, že v AS Řím bude mít stoprocentní jistotu, že bude hrát všechny zápasy, ale ta šance bude o něco větší než v Juventusu,“ předpovídá momentálně služebně nejstarší český reprezentant působící v Itálii Jakub Jankto.

Jan Suchan Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme