Plzeň po sezoně opustí kapitán. Hubník podepsal dvouletou smlouvu s Olomoucí

Fotbalový obránce Roman Hubník se po konci sezony vrátí do Olomouce, kde v minulosti kariéru začínal. O odchodu šestařicetiletého kapitána plzeňské Viktorie informoval klub na svých oficiálních stránkách.

Tento článek je více než rok starý.

Plzeň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Roman Hubník

Roman Hubník | Zdroj: Profimedia

Hubník přišel do Viktorie v roce 2013 z bundesligové Herthy Berlín a v západočeském klubu odehrál, kromě krátkého hostování v Olomouci, sedm sezon ve kterých stihl nastoupit k 172 soutěžním zápasům.

‚Museli jsme ukázat, jaký byl Marián bojovník.‘ Fotbalisté Plzně poslali výhru nad Spartou do nebe

Číst článek

„Ve Viktorce jsem prožil nezapomenutelné roky. Vždy jsem hrdě nosil dres i kapitánskou pásku a klukům budu i nadále držet palce, budu se sem rád vracet. Nyní jsme se domluvili, že je ideální čas na návrat domů, kde budu ještě nějakou chvíli pokračovat v kariéře a budu to mít i blíže ke své rodině,“ řekl Hubník pro oficiální stránky klubu.

Úspěch doma i v Evropě

Houževnatý stoper byl součástí úspěšné éry, kdy Plzeň sbírala mistrovské tituly a zahrála Ligu mistrů a Evropskou ligu.

„Čas nelze zastavit a i náš kádr prochází poslední dobou výraznou obměnou. S Romanem jsme se tedy domluvili, že po konci sezony, kdy mu končí smlouva, přestoupí do Olomouce, kde fotbalově vyrůstal a vlastně se tak vrací domů. Přeji mu, aby se mu dále dařilo jak na hřišti, tak mimo něj,“ uvedl generální manažer klubu Adolf Šádek.

Viktoria bude chtít se svým kapitánem oficiálně rozloučit při posledním domácím zápase této sezony, tedy ve středu 8. července v duelu s Libercem.

Roman Hubník opustí po sezoně Viktorii Plzeň, podepsal dvouletou smlouvu s @SK Sigma Olomouc. Poslední utkání ročníku s Libercem tak bude pojato jako rozlučkové.
Díky, kapitáne! ❤️💙 Za vše 👏

ČLÁNEK ➡️ fcviktoria.cz/clanek.asp?id=…

#fcvp

12:42 – 29. 06. 2020

10 109

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme