Dusno v kabině Chelsea. ‚Miliardový‘ Lukaku chyběl proti Liverpoolu, čeká ho pohovor s koučem

Fotbalisté Chelsea v nedělním šlágru Premier League remizovali s Liverpoolem 2:2 a udrželi si tak druhé místo v ligové tabulce. Do zápasu však nezasáhl Romelu Lukaku, který se v minulém týdnu nechal slyšet, že není spokojený s vytížením v sestavě londýnského velkoklubu. Trenér Chelsea Thomas Tuchel následně uvedl, že se v pondělí s osmadvacetiletým útočníkem setká a situaci společně prodiskutují.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Romelu Lukaku a Thomas Tuchel

Romelu Lukaku a Thomas Tuchel | Zdroj: Reuters

Lukaku si v rozhovoru, který byl zveřejněn ve čtvrtek, postěžoval na současný herní styl Chelsea, který mu nevyhovuje.

Romelu Lukaku to @skysport: "Physically I am fine. But I'm NOT happy with the situation at Chelsea. Tuchel has chosen to play with another system - I won't give up, I'll be professional. I am not happy with the situation but I am professional - and I can't give up now". 🔵 #CFC

19:05 – 30. 12. 2021

6675 58248

Německý trenér po nedělním utkání s Liverpoolem trval na tom, že nechce dělat unáhlené závěry a počká si na výsledek pondělního jednání s osmadvacetiletým hráčem.

„Bylo to příliš veliké a hlasité prohlášení, které navíc bylo těsně před zápasem. Rozhodl jsem se, že chci ochránit přípravu na utkání, a tak jsem ho nezařadil do sestavy. Mluvili jsme o tom spolu dvakrát, hovořili jsme i s ostatními hráči a rozhodli jsme se, že to tak uděláme. Musíme se soustředit na sto procent, což je složité i bez takové situace. Bylo jednodušší nezařadit ho do sestavy. Bylo to těžké rozhodnutí, ale takový je můj názor,“ řekl Tuchel v rozhovoru pro Sky Sport.

Londýnský tým za Lukakua loni v létě Interu Milán zaplatil rekordních 97,5 milionu liber (2,9 miliardy korun), belgický útočník ale zatím nenaplňuje očekávání.

I vinou zranění a problémů s koronavirem vstřelil v 18 soutěžních zápasech jen sedm gólů. V Interu Milán při svém předchozím angažmá nasázel během dvou let 64 branek.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme