Podivné kličkování legendárního Ronaldinha. Zadržela ho policie, s bratrem falšoval doklady

Bývalý nejlepší fotbalista světa Brazilec Ronaldinho byl v Paraguayi zadržen a vyslýchán policií kvůli cestování na falešný pas. Společně s bratrem se prokazovali doklady, které patřily někomu jinému. Obviněn zatím mistr světa z roku 2002 nebyl.

Asunción Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bývalá hvězda fotbalové Barcelony Ronaldinho

Bývalá hvězda fotbalové Barcelony Ronaldinho | Zdroj: Reuters

Paraguayský státní zástupce Federico Delfino ve čtvrtek novinářům na tiskové konferenci řekl, že Ronaldinho se dvěma muži odletěli ze Sao Paula na své brazilské pasy. V Asunciónu se však prokázali jinými.

Dříve střílel ligové góly, teď se Tomáš Krbeček v zoo stará o opice. ‚Jsem tu šťastný,‘ říká bývalý fotbalista

Číst článek

„Podle našich informací ho před měsícem a půl používali lidé, kteří zde skutečně žijí. Pak byly dokumenty změněny. Pan Ronaldinho a jeho bratr řekli, že je dostali darem,“ uvedl Delfino.

Devětatřicetiletý bývalý skvělý fotbalista přiletěl do Asunciónu na otevření kasina a měl se zúčastnit charitativních akcí.

Zářil, pak pomalu vyhasínal

Nejlepším hráčem světa byl vyhlášen v letech 2004 a 2005 během působení v Barceloně, s kterou vyhrál dvakrát španělskou ligu a jednou Ligu mistrů.

Po přestupu do AC Milán začala Ronaldinhova kariéra uvadat, pak krátce působil ještě v Brazílii a Mexiku. Za reprezentaci odehrál téměř stovku zápasů, gólů dal 33.

Ronaldinhovi sice „kličkování“ s policií moc nejde, ale na trávníku s míčem v dresu Barcelony, to bylo o něčem jiném. Přesvědčit se můžete na videu níže.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme