Trenér velšských fotbalistů v problémech, legendu Manchesteru United Giggse zatkli za napadení

Trenér fotbalové reprezentace Walesu Ryan Giggs byl v neděli večer podle britských médií ve svém domě zatčen kvůli podezření z napadení. Bývalý slavný hráč Manchesteru United byl následně propuštěn na kauci, obvinění popřel.

Tento článek je více než rok starý.

Manchester Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ryan Giggs

Ryan Giggs | Zdroj: Reuters

Deník The Sun uvedl, že do domu šestačtyřicetiletého Giggse byla kvůli nahlášenému rušení pořádku krátce po nedělní 22. hodině přivolána policie.

„Žena ve věku mezi třiceti a čtyřiceti lety utrpěla menší zranění, jež nevyžadovala ošetření. Šestačtyřicetiletý muž byl zatčen kvůli podezření z napadení,“ uvedla manchesterská policie.

„Pan Giggs odmítá veškerá obvinění z napadení. Spolupracuje s policií a bude jí nápomocný v probíhajícím vyšetřování,“ uvedli v reakci Giggsovi zástupci.

Velšská fotbalová asociace potvrdila, že o Giggsovu údajném incidentu ví. Třináctinásobný vítěz Premier League s Manchesterem měl v úterý oznámit nominaci na blížící se zápasy proti USA, Irsku a Finsku, tisková konference ale byla zrušena

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme