VIDEO: Patou a zády k bráně. Sadio Mané gólem nadchnul fanoušky Liverpoolu

Fotbalisté Liverpoolu i deset kol před koncem vedou anglickou Premier League. Jednobodový náskok mají i díky výhře 5:0 nad Watfordem. Senegalec Sadio Mané při svém druhém gólu ani nepotřeboval vidět na branku.

Tento článek je více než rok starý.

Liverpool Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Na Anfield Road běžela 20. minuta a Liverpool vedl 1:0 po centru Trenta Alexandera-Arnolda a hlavičce Sadia Maného. Po dalším centru 20letého obránce se gólová radost zopakovala.

Místo výjezdů výběhy. Fanoušek Burnley zdolá cestou na venkovní zápasy 115 maratonů

Číst článek

Sadio Mané tentokrát nehlavičkoval, dokonce mu ani nevyšlo zpracování a pro míč se musel vracet až na úroveň značky pro pokutový kop. Pak ale míč zády k brance trefil patou tak, že zvýšil na 2:0 a nadchl fanoušky nejen na stadionu.

„Wow,“ tweetla klubová legenda Jamie Carragher, zatímco videa s gólem nabírala stovky sdílení. Mané sice hattrick ve zbytku zápasu nedokonal, jen Alexander-Arnold si připsal třetí asistenci, ale nemuselo ho to mrzet. Liverpool vyhrál 5:0 drží těsný náskok v čele Premier League před Manchesterem City.

„Máme 69 bodů. Mohli jsme mít 75, ale zažíváme opravdu skvělou sezonu. Pojďme si užít jízdu a uvidíme, na co to bude stačit,“ okomentoval situaci na čele tabulky trenér Liverpoolu Jürgen Klopp. Jeho tým na vlastním stadionu neprohrál už 35 zápasů Premier League v řadě.

Druzí Citizens měli cestu ke třem bodům podstatně složitější. Proti West Hamu sice měli 20 střeleckých pokusů, jenže zvítězili jen 1:0 díky proměněné penaltě Sergia Agüera.

The latest in the tale at the top...

#PL

23:24 – 27. 02. 2019

642 2193

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme