Smolař v dresu Barcelony. Umtiti se po návratu k tréninku hned zranil, jeho statistiky mluví za vše

Francouzský obránce Samuel Umtiti se zranil hned na druhém tréninku fotbalistů Barcelony po návratu k přípravě. Úřadující mistr světa si poranil pravé lýtko a katalánský klub oznámil, že není jasné, kdy se bude moci do přípravy znovu zapojit.

Barcelona (Aktualizováno: 20:44 9. 5. 2020) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Obránce Barcelony Samuel Umtiti

Obránce Barcelony Samuel Umtiti | Zdroj: Reuters

Fotbalisté vedoucího týmu španělské ligy se vrátili k tréninkům v pátek jako jedni z prvních v La Lize, poté co bez pozitivního nálezu absolvovali první vlnu testování na koronavirus.

V Koreji se zase hraje fotbal. První zápas rozhodl legendární útočník, po gólu děkoval zdravotníkům

Číst článek

Umtiti je na zranění náchylný a na jeho potížích se mohla podepsat vynucená dlouhá pauza ve speciální přípravě, kterou neumožňovala opatření zavedená kvůli pandemii. Před zvýšeným rizikem zranění v této situaci varuje řada lékařů.

Spíše zraněný, než zdravý

Šestadvacetiletý francouzský stoper během čtyřletého působení v týmu aktuálního mistra přišel ze zdravotních důvodů o 58 ze 141 ligových zápasů. V minulosti laboroval mimo jiné s kolenem.

Na twitteru si jeden z fanoušků dal práci a sepsal Umtitiho zranění:

3 of our 4 wing defenders (Bellerin, Kolasinac, Tierney) are injury prone.
I wouldn't add Samuel Umtiti to the list.

Samuel Umtiti injury history don't speak well.
#arsenal #AFC #COYG

13:34 – 10. 01. 2020

Na uzdravení má nyní odhadem šest týdnů, pokud se potvrdí spekulace, že španělská liga bude znovu rozehrána 20. června. Zatím je možné v klubech trénovat jen individuálně a po malých skupinkách.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme