Schranz si už na podzim nezahraje. Po zápase s Ballkani má poraněnou hlavu a krční páteř

Fotbalový útočník Slavie Ivan Schranz po zápase Evropské konferenční ligy s Ballkani skončil v nemocnici na neurochirurgii se zraněním hlavy a krční páteře. Podle vyjádření šéfa klubu Jaroslava Tvrdíka na twitteru už si na podzim nezahraje.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalový útočník Slavie Ivan Schranz po zápase Evropské konferenční ligy s Ballkani skončil v nemocnici na neurochirurgii se zraněním hlavy a krční páteře

Fotbalový útočník Slavie Ivan Schranz po zápase Evropské konferenční ligy s Ballkani skončil v nemocnici na neurochirurgii se zraněním hlavy a krční páteře | Foto: Michal Kamaryt | Zdroj: ČTK

„Velmi smutné zprávy. Ivan Schranz hospitalizován na neurochirurgii ÚVN se zraněními hlavy a krční páteře. Ivane, držíme palce a jsme s tebou,“ napsal Tvrdík.

Velmi smutne zpravy. Ivan Schranz hospitalizovan na neurochirurgii UVN se zranenimi hlavy a krcni patere. Ivane, drzime palce a jsme s Tebou! A pro podzim tak bohuzel prichazime o dalsiho klicoveho hrace.

07:56 – 16. 09. 2022

47 1462

„A pro podzim tak bohužel přicházíme o dalšího klíčového hráče,“ posteskl si předseda představenstva úřadujícího ligového vicemistra.

Pomohlo nám, že nás góly Ballkani nepoložily a odpověděli jsme, hodnotil Jurásek výhru Slavie

Číst článek

Slávisté mají už na marodce obránce Jana Bořila, Davida Hovorku, záložníka Tomáše Holeše a zraněný je i nigerijský ofenzivní hráč Yira Sor. V neděli čeká Pražany ligový šlágr s mistrovskou Plzní, po reprezentační pauze pak zbytek konferenční ligy.

Devětadvacetiletý slovenský fotbalista Schranz v závěru čtvrtečního duelu s Ballkani (3:2) dostal úder kolenem do hlavy a opustil hřiště na nosítkách.

Trenér Jindřich Trpišovský původně doufal, že nepůjde o nic vážného. „Vypadalo to hrůzostrašně, ale snad to nebude nic vážnějšího. Uvidíme v dalších dnech,“ řekl bezprostředně po zápase v Edenu.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme