Se Slavií bojovali, ale páté finále domácího poháru nepřidají. 'Bohužel zbývá už jen liga,' říká Jánoš

Fotbalisté Mladé Boleslavi příští sezonu hrát Evropskou ligu nebudou. O poslední možnost kvalifikovat se do štědře dotované soutěže přišli po vyřazení v domácím poháru. V semifinále podlehli sešívaným v Edenu 0:2.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Boleslavští na Slavii nestačili

Boleslavští na Slavii nestačili | Zdroj: ČTK

„Chtěli jsme do druhého poločasu nastoupit stejně dobře, jako do té první. Ale rozsypalo se nám to hned na začátku, před prvním gólem jsem si nepohlídal prostor a Hušbauer měl prostor na střelu,“ řekl po zápase Radiožurnálu Adam Jánoš.

Slavia se těší po 16 letech na finále Mol Cupu. Na soupeře si ale týden počká

Číst článek

Sám, a to na hrotu, byl také Tomáš Ladra. Dvacetiletý útočník nastoupil v základu na místo zkušenějších spoluhráčů. Gól sice nedal, v mezích prohry ale svůj výkon hodnotil vcelku pozitivně.

„Na tréninku makám, tak doufám, že mi trenér věří, a doufám, že takhle budu hrát pořád a že týmu pomůžu. My mladí, kteří jsme nastoupili, tak jsme podle mého názoru předvedli dobrý výkon a doufám, že to takhle půjde i dál,“ řekl Ladra.

A že to bude třeba. Namísto snu o Evropské lize, přímo do ní postoupí vítěz domácího poháru, se teď tým trenéra Webera musí soustředit na záchranu v lize.

„Je to škoda, mohli jsme si zahrát Evropu. Navíc když je možnost, že vítěz poháru jde přímo do skupiny, ale bohužel nám zbývá už jen liga. Ta je teď důležitá,“ vvědomuje si Adam Jánoš.

Čtyřbodový náskok mladoboleslavských na sestupové pozice není šest kol před koncem zrovna dostačující.

Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme