Vaclíkova Sevilla má nového trenéra. Tým povede bývalý kouč Realu i Španělska Lopetegui

Fotbalisty FC Sevilla, mezi které patří i reprezentační brankář Tomáš Vaclík, povede trenér Julen Lopetegui. Bývalý kouč Realu Madrid nebo španělského národního týmu podepíše tříletou smlouvu a na lavičce nahradí Joaquína Caparróse.

Sevilla Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Julen Lopetegui

Julen Lopetegui | Zdroj: Reuters

Dvaapadesátiletý Lopetegui byl bez práce od října, kdy ho Real propustil po sérii špatných výsledků, kterou završil potupný debakl 1:5 od úhlavního rivala Barcelony.

Sevilla po vyřazení od Slavie propustila trenéra Machína. Tým povede sportovní ředitel

Číst článek

Bývalý brankář oznámil dohodu s „Bílým baletem“ těsně před startem loňského mistrovství světa, načež ho vedení španělského svazu přímo v dějišti šampionátu v Rusku odvolalo z reprezentační lavičky.

Sevilla má za sebou nepovedenou sezonu. Ve španělské lize skončila až na šestém místě a nezahraje si Ligu mistrů. V Evropské lize andaluský celek vypadl už v březnovém osmifinále s pražskou Slavií.

Poté byl odvolán kouč Pablo Machín, kterého dočasně zastoupil tehdejší sportovní ředitel Caparrós. Ten v květnu jako trenér skončil, ale v klubu zůstane v jiné pozici.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme