Fotbalistky Slavie v Lize mistryň podlehly AS Řím 0:3 a v základní skupině končí poslední

Fotbalistky Slavie Praha zakončily účinkování v Lize mistryň domácí porážkou 0:3 s AS Řím. Svěřenkyně kouče Karla Pitáka získaly v šesti kolech dva body a ve skupině B obsadily poslední příčku za St. Pöltenem. Rakouský celek ve čtvrtek podlehl 2:8 Wolfsburgu, který z prvního místa prošel společně s AS do vyřazovací fáze.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalistky Slavie končí v základní skupině Ligy mistryň poslední

Fotbalistky Slavie končí v základní skupině Ligy mistryň poslední | Zdroj: Reuters

Slávistky podlehly AS Řím i podruhé, navíc opět neskórovaly. V první půli se trefily Giacintiová s Kollmatsovou, po změně stran přidala třetí zásah Linariová.

České mistryně byly stejně jako před týdnem při senzační bezbrankové remíze ve Wolfsburgu pod tlakem, favorizovaný italský celek zvítězil na střely 34:13. Pražanky prohrály v elitní soutěži po dvou zápasech.

Fotbalová Liga mistryň - 6. kolo:

Skupina B:

Slavia Praha - AS Řím 0:3 (0:2)

Branky: 32. Giacintiová, 37. Kollmatsová, 49. Linariová.

Sestava Slavie: Lukášová - Šlajsová (64. Černá), Bartovičová, Necidová, Khýrová - Keeneová (87. Bendová), Tenkrátová - Veselá, Šurnovská (64. Divišová), Růžičková (81. Abrahamssonová) - Kožárová (46. Nekesaová). Trenér: Piták.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme