Odklad zamítnut. Na zápase Slavie s Chelsea zůstanou tři sektory prázdné, klub bude vracet peníze

Na zápase Evropské ligy Slavie proti Chelsea bude přibližně 2000 míst volných. UEFA zamítla žádost pražského klubu o odklad trestu uzavření tří sektorů.

Praha (Aktualizováno: 14:08 4. 4. 2019) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fanoušci Slavie.

Fanoušci Slavie. | Foto: Ondřej Deml | Zdroj: ČTK

„UEFA nevyhověla zadosti SK Slavia na odklad trestu. Na zápas s Chelsea budou uzavřeny sektory 106, 107 a 108 (cca 2000 sedaček),“ napsal na twitteru šéf Slavie Jaroslav Tvrdík.

Fanoušci Slavie vulgárně uráželi trenéra Straku i jeho rodinu. ‚Stydím se,‘ omlouvá se Tvrdík

Číst článek

Uzavření části severní tribuny je trest za chování slávistických příznivců v zápase Evropské ligy proti Genku.

Pražský klub byl o trestu informován krátce poté, co začal na zápas proti Chelsea prodávat vstupenky. Ty byly velmi rychle vyprodány, takže část majitelů vstupenek zápas na stadionu neuvidí.

„Součástí trestu je i povinnost stornovat vstupenky. Klub vydá organizační pokyny  k tomu, jak postupovat při vráceni peněz,“ upřesnil Tvrdík.

Zápas s Chelsea se v Edenu odehraje ve čtvrtek 11. dubna od 21 hodin, odveta je naplánována přesně o týden později do Londýna.

Atmosféru trest určitě ovlivní, protože právě na Tribuně Sever sídlí vždy nejhlasitější příznivci Slavie.

Takzvaný kotel se ale v poslední době provinil už poněkolikáté a tak vedení klubu zvažuje také další kroky proti výtržníkům. O nich, ale hlavně jak to přesně bude s vracením peněz za už vydané lístky, se právě teď v Edenu jedná.

„Je to absolutně aktuální zpráva, každopádně budeme vracet lidem peníze a během čtvrtka nejpozději pátku vydáme na webu prohlášení, jakým způsobem,“ vysvětluje Radiožurnálu Michal Býček, tiskový mluvčí Slavie.

Jmenem klubu se omlouvam rodine Frantiska Straky. Stydim se. Vcerejsi sproste urazky na adresu manzelky a deti nepatri nejen k jakemukoliv sportu, ale do jakekoliv spolecnosti.

08:53 – 03. 04. 2019

29 865

vman, jbk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme