Podepsali jsme přestup Matouška, uvedl na twitteru po remíze s Kyjevem šéf Slavie Tvrdík

Fotbalová Slavia Praha získala z Příbrami talentovaného záložníka Jana Matouška. Na sociální síti o tom informoval šéf vršovického klubu Jaroslav Tvrdík. Podle deníku Sport úřadující vicemistr zaplatí za dvacetiletého ofenzivního středopolaře 40 milionů korun a ještě minimálně do zimy ho ponechá U Litavky na hostování.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík před zápasem hovoří k fanouškům. Vedle něj stojí Dana Lukešová, dcera Františka Pláničky, po němž Slavia slavnostně pojmenovala v Edenu jižní tribunu.

Jaroslav Tvrdík. | Foto: Michal Krumphanzl | Zdroj: ČTK

Tvrdík o dotažení přestupu informoval krátce po remíze 1:1 v úvodním utkání 3. předkola Ligy mistrů s Dynamem Kyjev. „Týmu v kabině jsem řekl jediné - jsem na vás pyšný. Dvojzápas vždy končí až na jeho konci. A po zápase jsme nad klobásou, která by vyhrála Ligu mistrů, podepsali transfer Jana Matouška do Slavie Praha,“ uvedl Tvrdík na twitteru.

Slavia - Dynamo Kyjev 1:1. Domácí prohrávali, vyrovnali díky penaltě v nastavení

Číst článek

Matoušek patří k největším talentům českého fotbalu a vyniká mimo jiné mimořádnou rychlostí. V minulé sezoně 11 góly vystřílel Příbrami postup z druhé ligy a byl zvolen nejlepší hráčem soutěže.

V úvodních třech kolech této ligové sezony patřil k nejlepším hráčům Příbrami a blýskl se dvěma góly do sítě Bohemians 1905. Svými výkony zaujal i další kluby. Stála o něj například i mistrovská Plzeň či dánský Midtjylland.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme