‚Simon odešel jako legenda, Michael jako uličník.‘ Slavii opustil podle Tvrdíka i obránce Ngadeu

Fotbalovou Slavii podle šéfa klubu Jaroslava Tvrdíka nakonec opustil i stoper Michael Ngadeu, který místo prodloužení smlouvy s pražským celkem odcestoval do Belgie. Předseda představenstva úřadujícího českého mistra to uvedl na sociální síti Twitter.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Stoper Slavie Praha Michael Ngadeu

Stoper Slavie Praha Michael Ngadeu | Foto: Peter Cziborra | Zdroj: Reuters

Tvrdík o odchodu klíčového obránce informoval ve čtyři hodiny ráno bez dalších podrobností. O osmadvacetiletého kamerunského reprezentanta se však zajímal Gent, jenž byl také připraven za Ngadeua zaplatit výstupní klauzuli ve výši 115 milionů korun.

Obránce Simon Deli definitivně opouští Slavii a přestupuje do belgických Brugg

Číst článek

Pokud by skutečně odešel, rozpadla by se Slavii stoperská dvojice, protože do Brugg už zamířila jiná opora mistrovského celku Simon Deli.

Červenobílí se sice pokusili udržet Ngadeua nabídkou nové smlouvy a i když se podle Tvrdíka dohodli, obránce se přesto rozhodl odejít.

„Simon odešel jako legenda, Michael jako uličník. Písemně odsouhlasená smlouva s hráčem a agentem. Přílet hráče na slavnostní podpis. V noci místo oznámeného přespání útěk do Belgie. Byli jsme jen vyjednávací páka na vyšší kontrakt. Tohle nedůstojné divadlo si klub nezasloužil, Míšo,“ napsal Tvrdík na twitteru.

Ngadeu přišel do Edenu v květnu 2015 z rumunského celku FC Botosani. Předloni se Slavií, se kterou kromě minulé sezony získal titul už v ročníku 2016/2017, prodloužil smlouvu do června 2020. Letos v lednu se o něj zajímal anglický Fulham, ale z přestupu do anglické ligy nakonec sešlo.

Simon odesel jako legenda, Michael jako ulicnik. Pisemne odsouhlasena smlouva hracem a agentem. Prilet hrace na slavnostni podpis. V noci misto oznameneho prespani utek do Belgie. Byli jsme jen vyjednavaci paka na vyssi kontrakt. Tohle nedustojne divadlo si klub nezaslouzil, Miso

02:51 – 16. 07. 2019

33 464

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme