Slavia začne obhajobu titulu s Teplicemi. První kolo má na programu i derby Sparty s Bohemians

Kluby nejvyšší fotbalové soutěže už vědí, proti komu začnou příští sezonu. Mistrovská Slavie v prvním kole přivítá Teplice, zajímavé budou i souboje rivalů na Letné a v Brně.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbal (ilustrační foto)

Fotbal (ilustrační foto) | Foto: Michal Krumphanzl, ČTK

První čtyři kluby poslední sezony začnou nový ročník na domácím hřišti. Slavia začne v Edenu proti Teplicím, druhá Plzeň přivítá Duklu. 

Spartu hned na úvod čeká derby a tradičně vyhecovaný souboj proti Bohemians. Mladá Boleslav přivítá navrátilce z Olomouce. 

Pikantní bude také první kolo v Brně, kam se na souboj tradičních moravských klubů chystají hráči i fanoušci Baníku Ostrava. 

Nový ročník odstartuje poslední červencový víkend, podzimní část nabídne tradičně šestnáct kol. Jarní porci čtrnácti kol pak uzavře závěrečný víkend v květnu.

Plzeň na podzim v krátkém časovém úseku narazí na předpokládané hlavní rivaly v boji o titul. Západočeši se v 10. kole představí na Spartě a ve 13. kole přivítají Slavii.

Losování se znovu uskutečnilo podle takzvaných Frončekových tabulek. Ty dokážou zohlednit, aby si domácími zápasy nekonkurovala mužstva z jednotlivých regionů, ale třeba také nevhodné klimatické podmínky.

vman, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme