Slávisté vyhráli, ale byli zklamaní. S více góly mohla být odveta pouze formalitou

Naplněný stadion v Edenu opouštěli fanoušci i fotbalisté Slavie rozpačití. Hráči cítili, že v úvodním zápase kvalifikace Ligy mistrů mohli Borisov porazit víc než jen 1:0.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Josef Hušbauer v utkání proti Borisovu

Josef Hušbauer v utkání proti Borisovu | Foto: Roman Vondrouš | Zdroj: ČTK

Rozehrané to měli sešívaní parádně, od 20. minuty vedli po Škodově penaltě nejen na góly, ale také na počet fotbalistů. Hosté z Běloruska hráli jen v deseti a nebyli vůbec nebezpeční, naopak slávisty hnalo 18 tisíc fanoušků za dalšími brankami.

Přehrát

00:00 / 00:00

Chudá výhra Slavie

Jenže žádná už nepadla… „Těžko jsem to nesl. Cítil jsem, že druhý gól potřebujeme, šance jsme tam měli a neproměnili jsme je. Věřil jsem, že dám gól, a skončilo to na tyčce, takže jsem fakt zuřil,“ řekl Milan Škoda ro Radiožurnál.

Ano, Milan Škoda trefil tyč, Hušbauer dokonce jednou ranou břevno i tyč, k tomu další šance skončily mimo nebo na brankáři. Slavia mohla klidně vyhrát 3:0 a odveta by byla víceméně formalitou.

„Chtěli jsme ještě přidat nějaké branky, aby pro nás byla odveta lepší. Nicméně se nám to nepodařilo, a proto jsme zklamaní,“ vysvětluje trenér Jaroslav Šilhavý. Obavy z ošemetného výsledku 1:0 a odvety v Bělorusku ale prý nemá on ani hráči Slavie.

Jan Suchan, nis Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme